hu/en
Menü

Hasznos tudnivalók

8 hálószobás, - 7db kétágyas, 1 db egyágyas -  4 zuhanyzós fürdőszobás, 15 férőhelyes Nobuta vendégházunk szeretettel várja Önöket. A szálláshely házként, ház/éj árat megadva, egyben kiadó.  18 éven aluli vendégek csak szülőkkel vagy felnőtt kisérővel együtt tartózkodhatnak a vendégházban.

A Ház tágas nappali-étkezővel, teljesen felszerelt konyhával várja összetartozó baráti társaságok, családok, munkatársak érkezését. Vendégeink igénye szerint lehetőséget biztosítunk kisebb csoportok részére is a ház kizárólagos igénybevételére.

Ingyenes WIFI. Ingyenes parkolás zárt udvarban.

Szabadtéri főzési, sütési lehetőség, bogrács, bogrács állvány, katlan, grill rács sütögetéshez, kerti bútorok, asztalok, zárt  kert áll vendégeink rendelkezésére.

A ház jól megközelíthető aszfaltúton autóval, mikrobusszal, kerékpárral, motorkerékpárral is.

A szállás délután 14 órától 18.00-ig foglalható el. Kijelentkezés délelőtt 11.00-ig.

A szálláshelyen és területén csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

Sajnos a ház kialakítása nem teszi lehetővé, hogy háziállat kedvenceket fogadjunk. 
A házban tilos a dohányzás.

Minimális foglalás: 2 éjszaka

 

Áraink

A szálláshely házként,egyben, ház/éj árral kalkulálva kiadó, összetartozó társaság részére.

Áraink, melyek a létszám, az időpontok és időtartam függvényében változhatnak, a visszajelzések szerint kíváló ár-érték arányt biztosítanak.  Maximális létszám 15 fő gyerekekkel együtt. További fontos információt a Hasznos tudnivalók menüpont alatt talál. Minimális foglalás: 2 éj. Sajnos a ház kialakítása nem teszi lehetővé, hogy háziállat kedvenceket fogadjunk.

Kérésre megküldött ajánlati árunk tartalmazza az ÁFA-t, de nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely községünkben jelenleg 200 Ft/fő/éj. Vendég a szállásfoglalását a szállásköltség 30 %-ának előre történő megfizetésével tudja érvényesíteni, mellyel egyúttal elfogadja a honlapon található Foglalási és Lemondási Feltételekben illetve az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Foglalást e-mailen vagy honlapunkról fogadunk.A foglalási űrlap kitöltése még nem jelent foglalást.  A foglalás csak a kiajánlott ár  30%-ának  megfizetésével együtt tekinthető érvényesnek.

A házban és a hozzá tartozó területen csak bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak. 

Az ajánlatkérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ajánlatkérésükről  visszaigazolást küldünk.

A ház minimum  6 fős létszám esetén foglalható. Minimum foglalás 2 éjszaka. 6 fő esetén 3 hálószobával vehetik igénybe vendégeink a házat.  Foglalás esetén csak és kizárólag összetartozó, bejelentkezett vendégeink tartózkodnak a házban. A nem foglalt szobákat nem értékesítjük.

 

Fizetés: 30 % ill. Szilveszteri foglalásnál az 50 % rendezhető: banki átutalással, foglaláskor bank kártyával  online kódolt banki weboldalon. A fennmaradó szállásköltség és idegenforgalmi adó érkezéskor, bejelentkezéskor készpénzben fizetendő, vagy érkezés előtt 2 nappal utalandó. OTP Szép kártyát is elfogadunk.

Az árak tartalmazzák:

Ágynemű használatot, törülközőt, heti váltással, fűtést.
Konyha és a benne lévő felszerelés használatát.
Kert és kerti felszerelések (kerti székek, asztalok, hinta, grill, bogrács) használatát.
Parkolást a zárt udvarban.
Ingyenes WIFI használatot.

Foglalási és lemondási feltételek

Tekintettel arra, hogy vállalkozásunk nem hasonlítható méretében és foglalási rendszerében egy szállodáéhoz, melyben egyenként értékesítik a szobákat, minden foglalás lemondás és változtatás érzékenyen érint minket. Kérem megértéssel fogadják foglalási feltételeinket.

Foglalás

Foglalni honlapunkon található online foglalási űrlap kitöltésével lehet. Az e-mailen történő foglalás is a Foglalási és Lemondási feltételek automatikus elfogadását jelenti.

Ház/éj árat adunk meg, az ár a foglalás megerősítést követően csak felfelé módosítható, plusz vendég létszám esetén. A foglalás a Foglalási és Lemondási Feltételek, az ÁSZF elfogadása után, a szállásdíj 30 %-ának előre történő megfizetése és annak visszaigazolása után érvényes. Amennyiben a kért összeg a megjelölt határnapig nem érkezik meg, ajánlati és szolgáltatási kötelezettségünk is megszűnik. 

Lemondás
Kizárólag írásos lemondást tudunk elfogadni. Lemondás esetén a foglalás érvényesítéséhez előzetesen megfizetett 30 % illetve Szilveszteri foglalásnál 50 % szállásdíj nem visszatérítendő. A fizetendő kötbér összege a teljes szállásdíj 30 %-a, illetve Szilveszteri foglalásnál 50 %-a.

Kiemelt időszak: Karácsony környéke, Szilveszter, Húsvét, Pünkösd
Szilveszteri foglalását a szállásdíj 50 %-ának megfizetésével tudja véglegesíteni. Áraink ilyenkor magasabbak is lehetnek a szokásosnál.

Fizetés
A foglalás érvényesítéséhez bekért 30- ill. 50 % megfizetése történhet banki átutalással, bank kártyával online foglaláskor.  A fennmaradó szállásdíj és a vonatkozó idegenforgalmi adó a kulcs átvételekor készpénzben fizetendő, illetve érkezés előtt 2 nappal átutalandó. OTP Szép kártyát is elfogadunk.

Ajánlat kérés

Hírek és ajánlatok