hu/en
Menü

Hasznos tudnivalók

8 hálószobás, - 7db kétágyas, 1 db egyágyas -  4 zuhanyzós fürdőszobás, 15 férőhelyes Nobuta vendégházunk szeretettel várja Önöket. 

A szálláshely házként, ház/éj árat megadva, egyben kiadó.  Szobák külön foglalására nincs lehetőség.18 éven aluli vendégek csak szülőkkel együtt tartózkodhatnak a vendégházban.

A Ház tágas nappali-étkezővel, teljesen felszerelt konyhával várja összetartozó baráti társaságok, családok, munkatársak érkezését. 

Vendégeink igénye szerint lehetőséget biztosítunk kisebb csoportok részére is a ház kizárólagos igénybevételére, kevesebb hálószoba használatával, így kedvezőbb áron vehetik igénybe a szolgáltatást, nem kell a teljes ház árat fizetniük,  Szilveszter kivételével.

Ingyenes WIFI.

Ingyenes parkolás zárt udvarban.

Szabadtéri főzési, sütési lehetőség, bogrács, bogrács állvány, katlan, grill rács sütögetéshez, kerti bútorok, asztalok, zárt  kert áll vendégeink rendelkezésére.

A ház jól megközelíthető aszfaltúton autóval, mikrobusszal, kerékpárral, motorkerékpárral is.

A szállás délután 14 órától 18.00-ig foglalható el. Kijelentkezés délelőtt 11.00-ig.

A szálláshelyen és területén csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

Sajnos a ház kialakítása nem teszi lehetővé, hogy háziállat kedvenceket fogadjunk. 
A házban tilos a dohányzás.

Minimális foglalás: 2 éjszaka
 

Áraink

A szálláshely házként, egyben, ház/éj árral kalkulálva kiadó, összetartozó társaság részére. Irányár: 8000 Ft/fő/éj, mely a létszám, az időpontok és időtartam függvényében változhat.  Maximális létszám 15 fő gyerekekkel együtt. További fontos információt a Hasznos tudnivalók menüpont alatt talál. Minimális foglalás: 2 éj. Sajnos a ház kialakítása nem teszi lehetővé, hogy háziállat kedvenceket fogadjunk.

Árunk tartalmazza az ÁFA-t, de nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely községünkben jelenleg 200 Ft/fő/éj. Vendég foglalását a szállásköltség 30 %-ának előre történő megfizetésével tudja érvényesíteni, mellyel egyúttal elfogadja a honlapon található Foglalási és Lemondási Feltételekben illetve az ÁSZF-ben foglalt feltételeket is. Foglalást e-mailen vagy honlapunkról tudunk elfogadni.

Az ajánlatkérés ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kisebb létszám esetén  is igénybe vehető a teljes ház, - kevesebb hálószobával - (8 fő részére például 4 kétágyas szobával), Szilveszter kivételével,ilyenkor nem kell bejelölni  a teljes ház pontot az ajánlatkérésnél. Ajánlatkérésük beérkeztéről is kapnak emailben visszaigazolást.

A ház minimum  6 fős létszám esetén foglalható, min. foglalási ár 6 főre: 66.000,-/ház/éj, minimum 2 éjszakás foglalásnál. 6 fő esetén 3 hálószobával vehetik igénybe vendégeink a házat.  Foglalás esetén ez esetben sem adjuk ki a fennmaradó szobákat idegeneknek.

 

Fizetés: 30 % ill. Szilveszteri foglalásnál az 50 % rendezhető: banki átutalással, bank kártyával online kódolt banki weboldalon, és  OTP SZÉP kártyával otthonról interneten keresztül, az OTP Szép portálon történt regisztrációt követően, a Nobuta Vendégház elfogadóhely kiválasztásával. A fennmaradó szállásköltség és idegenforgalmi adó érkezéskor rendezendő, vagy érkezés előtt 2 nappal utalható.

Az árak tartalmazzák:

Ágynemű használatot, törülközőt, heti váltással.
Konyha és a benne lévő felszerelés használatát.
Kert és kerti felszerelések (kerti székek, asztalok, hinta, grill, bogrács) használatát.
Parkolást a zárt udvarban.
Ingyenes WIFI használatot.

Foglalási és lemondási feltételek

Tekintettel arra, hogy vállalkozásunk nem hasonlítható méretében és foglalási rendszerében egy szállodáéhoz, melyben egyenként értékesítik a szobákat, minden foglalás lemondás és változtatás érzékenyen érint minket. Kérem megértéssel fogadják foglalási feltételeinket.

Foglalás

Foglalni e-mailben vagy honlapunkon található online foglalási űrlap kitöltésével  tudnak. Az e-mailen történő foglalás is a Foglalási és Lemondási feltételek automatikus elfogadását jelenti.

Ház/éj árat adunk meg, az ár a foglalás megerősítést követően csak felfelé módosítható, plusz vendég létszám esetén. A foglalás a Foglalási és Lemondási Feltételek, az ÁSZF elfogadása után, a szállásdíj 30 %-ának előre történő megfizetése és annak visszaigazolása után érvényes. Amennyiben a kért összeg a megjelölt határnapig nem érkezik meg, ajánlati és szolgáltatási kötelezettségünk is megszűnik. 

Lemondás
Kizárólag írásos lemondást tudunk elfogadni. Lemondás esetén a foglalás érvényesítéséhez előzetesen megfizetett 30 % illetve Szilveszteri foglalásnál 50 % szállásdíj nem visszatérítendő. A fizetendő kötbér összege a teljes szállásdíj 30 %-a, illetve Szilveszteri foglalásnál 50 %-a.

Kiemelt időszak: Karácsony környéke, Szilveszter, Húsvét
Szilveszteri foglalását a szállásdíj 50 %-ának megfizetésével tudja véglegesíteni. Teljes ház árat kalkulálunk.

Fizetés
A foglalás érvényesítéséhez bekért 30- ill. 50 % megfizetése történhet banki átutalással, bank kártyával online foglaláskor,   OTP Szép Kártyával otthonról, interneten. A fennmaradó szállásdíj és a vonatkozó idegenforgalmi adó a kulcs átvételekor készpénzben fizetendő, illetve érkezés előtt 2 nappal átutalható.

Ajánlat kérés

Hírek és ajánlatok